VINTERKRÄKSJUKA

Usch och fy för vinterkräksjuka! Två dagar innan Mannen ska komma hem från Afrika insjuknar jag och tre barn i magsjuka. Som tur är tillfrisknar man ofta lika snabbt som man insjuknade, men tiden däremellan hade jag mer än gärna varit utan.... Tvätthögen som vuxit till ett enormt berg på två dygn är inte nådig. Där ligger madrasser, täcken, kuddar, spjälskydd, nallebjörnar, sängkläder, vanliga kläder mm mm. Nu hoppas jag bara på att Mannen inte blir sjuk när vi andra blivit friska och jag desperat vill ha hjälp att återställa ordningen. Tänk vad två dagars sjukdom kan ställa till med oreda i ett hem.
Är man förkyld kan man ju ta sig till affären för att handla när det blir tomt i skafferiet, men med magsjuka går det bara inte (fast med aptiten man har då gör det i och för sig inte så mycket att skafferiet är tomt, men ändå....)  Jag fick ringa ut min syster , som alltid har jour när jag blir sjuk, för att handla. Eftersom att jag alltid lyckas pricka in att bli sjuk när Mannen är borta är det tur att jag har Jourhavande Syster som rycker ut vilken tid på dygnet jag än ringer.
Hoppas ni inte är för kräsmagade och vågar återkomma till min blogg och passa er för vinterkräksjukebaciller! (Jag ska skriva om något trevligare nästa gång!)


ORDLÖS ONSDAG - framsteg....

image117

Se fler bidrag till Ordlös Onsdag

RSS 2.0