FINA FISKEN

Ikväll har jag grillat marulk och lax. Det blev inte alls så tokigt, fisken var penslad/kryddad med honung, lime, chili och peppar. Jag grillade den på väldigt het grill för att få fisken "blackened", lite osäker på vad det heter på svenska, sotad fisk kanske? Barnen som är mina största kritiker gjorde i alla fall tummen upp. Till detta serverades en kall sås med mango/currysmak, sallad och potatis. Ris hade passat bättre till kan jag tycka, men barnen ville gärna ha potatis och jag äter ju varken ris eller potatis så att då spelade det ju inte någon roll.

Det kommer att bli mycket lax och marulk framöver för att jag har köpt 5 kilo från fiskbilen.se. Har ni några goda marulksrecept får ni gärna tipsa mig.

VÄSTTRAFIK

Även Västtrafik hör till dem vars regelverk bör ifrågasättas tycker jag. Läs bara här. 
Jag förstår verkligen inte hur de resonerar i det här fallet?  Synd att något så viktigt som kollektivtrafik ska få drivas av fullkomligt inkompetenta människor som inte bryr sig om service på något sätt!


FORTSÄTTNING PÅ KÖRSBÄRSPANNKAKAN

Jag glömde ju att avlägga rapport om hur körsbärspannakan smakade. Den blev supergod, jag minskade något på sockermängden, men annars följde jag receptet. Synd att det inte är körsbärssäsong året runt!


RADIOTJÄNST

Har inte radiotjänst några som helst regler de behöver följa när det gäller att kräva folk på pengar? Jag blir väldigt upprörd när jag läser det här.

RSS 2.0