FILMKVÄLL OCH UTEBLIVET RESTAURANGBESÖK

Ikväll var det meningen att vi skulle ha ätit ute, men eftersom att vi inte hade bokat bord någonstans så blev det inte så. Det var fullt överallt och vi hamnade på McDonalds istället. Så trist.
Men skam den som ger sig, imorgon gör vi ett nytt uteätarförsök. Den här gången har vi bokat bord. Det blev Pasta +, egentligen ville jag äta på Tara's men det var tyvärr fullt hela kvällen imorgon. Fördelen med att det blir imorgon är att R och hans kompis M följer med också.

För att den här kvällen skulle bli lite trevlig ändå har vi hyrt film och till det tänkte jag smaska på julgodis och kanske lite chips.

ANNANDAG JUL

Idag hade vi en liten repris på julafton. Småkusinerna kom på besök och även stora R är hemma igen.


Så här snälla är vi med tomten

Lilla A tyckte det var bäst att mamma följde med fram och hämtade paketet.


JULAFTON HOS OSS

God Jul!!

Härligt med en vit jul! Här byggs det snölyktor innan gästerna kommer.


Äntligen var det dags för tomten att dyka upp.

Här vinkar vi hejdå för i år.Barnen var jätteglada över alla fina presenter de fick.

JUL PÅ LISEBERG

Riktigt, riktigt kallt var det i söndags på Liseberg. Adam och Madeleine trotsade kylan och åkte lite karuseller.


Jag hade roligare vid chokladhjulen, men ingen storvinst för mig. En storvinst i form av en tomte lyckades däremot Per fixa (genom att kasta en basketboll och vara träffsäker).

 

 Vi avlsutade med att äta på restaurang. Adam tyckte det var toppen för att vi åt i en tågvagn.


Hur han kunde få i sig en isglass kan jag inte förstå...brrrrrr så kallt!

 


STOCKHOLM

Här kommer några foton från vår härliga resa till Stockholm.

Första bilderna är tagna på en libanesisk restaurang vi åt på. Jag kan verkligen rekommendera Beirut Café, som restaurangen heter. 

 

Vi  skulle handla en massa julklappar när vi var där, men det blev inte av. Vi var ute och promenerade på stan och hittade en massa trevliga affärer, så att varför vi inte lyckades handla vet jag faktiskt inte. Ibland blir det bara så, vi kanske hade för mycket att välja mellan...Madeleine utanför Sia som låg vid vårt hotell. Det fanns hur mycket fint julpynt som helst där, men vi kom fram till att vi väntar med vackra glaskulor till granen ett par år till. Med lilla A hemma funkar det bäst med plast från IKEA.


Madeleine med Biblioteksgatan i bakgrunden.Riksdagshuset


Stora granen som hänger ner från taket på NK.


Nybrokajen


Julmarknad i Kungsträdgården.


TRÖTT TOMTE OCH EN DUKTIG TJEJ

Så här trött var lilla A när det var luciafirande på förskolan häromdagen. Lite tråkigt med nappen i munnen, men utan den hade han strejkat helt och inte alls varit med.Det är mycket aktiviteter nu för barnen innan jul och storasyster var i Billdals kyrka och spelade flöjt.HIGH SCHOOL MUSICAL

Madeleine och jag har varit på "tjejhelg" i Stockholm. Det var jättekul att kunna göra något med bara henne för en gångs skull. Höjdpunkten för Madeleine var när vi gick på musikal på Göta Lejon. Där såg vi på High Scchool Musical och här kan ni se några foton som unga fröken är väldigt glad att hon har (tack kusin Peppe för att vi fick möjligheten att träffa idolerna!).


NÄSTA VECKA

Då ska jag och Madeleine åka till Stockholm på "tjej-weekend", gissa om vi ska ha det gott! Vi kommer att bo på ett jättetrevligt hotell, njuta av hotellfrukost, shoppa, kolla på High School Musical, äta på restaurang och bara ha det bra!

Något vi inte får missa när vi är i huvudstaden? Någon trevlig affär, mysigt café eller bra restaurang?

Vi fortsätter med lite julstämning här på bloggen tycker jag!


JUL

Nu börjar det verkligen kännas som jul här hemma. Julgranen är på plats (dåligt foto med mobilen), lika färggrann som alltid. När barnen är stora kanske det blir en lite mer stilren gran, men nu skulle de bara bli besvikna om vi bytte ut pyntet. De yngre i alla fall, R bryr sig nog inte så mycket.

 

RSS 2.0