DATORN

Visst är det väl lite konstigt vilken magnet-effekt datorn har på mig när det är dags att städa?

STÄDA

Jaha, imorgon kommer mannen hem från Afrika. Jag brukar städa innan så att han får se hur fint jag har det här hemma trots att jag är själv med allt. Så sätter jag nivån liksom. Då vet han hur vi ska ha det här hemma. Visst är jag lite smart ändå?

RÖSTA!!

Visst går ni väl och röstar idag?

SOMMARTÅRTA PÅ NATIONALDAGEN

Så här god tårta har vi ätit idag. Självklart med svenska jordgubbar så här på Sveriges Nationaldag!
Recept kan ni hitta i min och syster S matblogg!

TRÄDGÅRDSPROJEKT

Det här har jag tänkt ska få bli sommarens trädgårdsprojekt! Jag vill ha den där vi har eftermiddags- och kvällsol i trädgården. Jag försökte lägga in en bild, men det fungerade inte så att ni får använda länken istället. Vad tror ni?

SYND OM MIG?

Nej, det är inte synd om mig. Jag har en härlig minisemester på hotell i Malmö att se fram emot. Vi åker dit i Juli och ska bo 5 nätter på ett trevligt hotell. Vi ska se den äldre sonen simma SUM SIM, förhoppningsvis bada en del, åka en sväng till Köpenhamn, äta på restaurang och bara ha det bra.

Angående studier så deppar jag heller inte. Jag har lite reservplaner så det är lugnt!


OTURSDAG

Inte nog med att jag såg en minisemester gå upp i rök idag. Mina studieplaner gjorde det också. Idag fick jag besked om att jag inte är behörig att söka specialistutbildningen för att  jag inte uppfyller kraven för arbetserfarenhet. I min värld uppfyller jag kraven, men inte inte på det sätt som antagningen räknar. Synd att det inte är min värld som är den riktiga och har sista ordet.


IRRITERANDE

Jag kan få tre nätter på ett lyxhotell i södra Spanien och hyrbil för hela familjen för under tretusen kronor totalt. Tror ni att jag hittar några billiga flygbiljetter? Nä. Det gör jag inte. Bye bye minisemester...
Skulle ni snubbla över billiga flygresor till Malaga kan ni ju meddela mig, eller ännu bättre om ni vill köpa dem till mig.


RSS 2.0