SAWGRASS MILLS

Häromdagen var vi och shoppade. Shoppade väldigt mycket. Sawgrass Mills är ett enormt stort köpcenter med hundratals outlet-märkesbutiker. Vi var där i 9 timmar... Jag har lite foton därifrån, men tyvärr inga som visar vad eller var vi handlade upptäckte jag nu, men jag lägger in dem här ändå, så behöver ni inte bli ledsna över att dagens inlägg bara var text.

HOTELLET

Idag började vi dagen med att (för en gångs skull) ta det lite lugnt. Vi stannade på hotellet på förmiddagen och sedan åkte vi till stranden i Palm Beach (bilder från Palm Beach kommer senare, de är i andra kameran). Efter att vi badat och solat ett bra tag gick vi på en promenad längs Worth Ave.  Där hittar man bara det dyraste av det dyraste; Louis Vuitton, Jimmy Choo mfl mfl. Gatan var kantad med ordentligt dyra bilar och där och då kom Robert på att han vill bli rik....tja inte mig emot så länge han delar med sig lite.... Sen åt vi lunch på Starbuckspå Worth Ave., inte tokigt alls. Andra halvan av dagen har jag spenderat på Wal Mart, gym och steakhouse, mer om det senare (och bilder).
SIMTÄVLING I FLORIDA

Ja, vi är framme i Florida nu. Resan hit lämnade en hel del övrigt att önska. Det tänker jag inte gå in närmare på just nu, jag hade tänkt avlägga en en liten simrapport istället.
 
Robert har simmat i Coral Springs. Det var fantastiskt kul att få vara med om. Helt underbar stämning, mycket folk och så sken solen på oss! Simningen gick strålande bra och Robert fick även vara med på en lagkapp, jättekul och spännande.
Vi ses imorgon! Då ska jag berätta mer om vår shopping idag.


VÅR

Så här fina blommor har jag fått och nu känns det som att våren har kommit på riktigt. Inga fler snöiga överraskningar tack!DET SER JU LOVANDE UT

Läste en artikel i Aftonbladet om mat som gör att du håller dig frisk från en massa sjukdomar och jag måste säga att det ser lovande ut för min del.
Här kan du läsa artikeln.

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar


RSS 2.0