SOMMAREN

Nu kanske ni börja ledsna på mitt tjat om sommar. Då får ni göra det. Jag ledsnar inte för att sommar är det absolut bästa jag vet och det finns fler som kommit till samma insikt som jag. Dessutom är den personen väldigt duktig på att skriva så att jag tycker att ni ska gå in till Alex Schulman och läsa mer om den fantastiska årstiden sommar!

Seså, gå in och läs nu då! Det tar inte lång tid och jag lovar att ni kommer att känna både värme och lukten av sommar. 


KODMALL?

Jag har nu varit inne i kodmallen till den här bloggen och ändrat och hållt på. Tur att det finns en återställningknapp. Stilmallen har jag klarat av att ändra i, även om det kanske inte altid blir så lyckat, men kodmallen är ett kapitel för sig.

Mitt problem är i alla fall att när det skrivs kommentarer till mina inlägg så är det inget mellanrum mellan dem. Det ser rörigt ut och blir svårläst. Är det någon som har ett bra tips på hur detta ska kunna åtgärdas?


SVÅRT VAL?

Om det var svårt att bestämma sig? Eeeeh, nä faktiskt inte...
SNART ADVENT

Imorgon ska jag hämta upp jullådan som jag har i källaren. Jag längtar så efter att få lite mer ljus och mys. November har hittills varit helt bedrövligt. På mer än ett sätt. Jag har städat som en besatt inför visningar och besiktningar, vi har haft både vanliga förkylningar och vinterkräksjuka samt att det varit en rejält grå månad. Lite mer grå till och med än vad November brukar vara tydligen, se här. 

På söndag ska jag dessutom ha ett litet adventskalas för barnens "småkusiner", det blir trevligt. Man får verkligen försöka hitta allt som är positivt med den här tiden på året och njuta av det. 

Mindre kul är sonens morgonträningar, de är aldrig särskilt kul, men att kliva upp vid 5 på morgonen i November är rent plågsamt. Så längre än så här blir inte det här inlägget för att då orkar jag inte upp när väckarklockan ringer om 5 timmar. 

VACCINERADE

Nu är vi vaccinerade mot svininfluensan. Det känns väldigt bra, speciellt med tanke på att de har ett konstaterat fall på lilla A's föskola. Han vaccinerade sig redan i tisdags så att jag hoppas att han hunnit bli immun.
Det har verkligen inte varit lätt att få tag på vaccin. Den delen av Sverige vi bor i är en av de där antal vaccinerade procentuellt ligger ganska lågt.  För att få våra sprutor var jag tvungen att lista oss på en ny vårdcentral samt tjata lite och det trots att vi hör till de grupper som ska vaccineras nu. Det är i alla fall skönt att ha det gjort och biverkningar har vi inte märkt av så mycket mer än att det gjorde väldigt ont i armen dagen efter sprutan och lite huvudvärk.

Nöff nöff


NYTT KAPITEL

Nu börjar ett nytt kapitel i min blogg.
Ett kapitel där jag  förhoppningsvis bloggar lite mer regelbundet och där ni också får följa med på vår resa mot Det Stora Äventyret nästa år.

Huset är sålt och nu finns liksom ingen återvändo. I Juli nästa år går flyttlasset (förhoppningsvis) till södra Florida.

En dag som denna känns det beslutet fruktansvärt bra. Här i Göteborg faller inte regnet ner från himlen. Nej, här blir du attackerad av regndropparna från alla möjliga håll. Idag är dessutom en av de dagarna då dagsljuset inte lyckades leta sig igenom det tjocka molntäcket. Läste det här i Aftonbladet idag och då fick jag bekräftat att vi valt helt rätt!

Välkomna tillbaka till min blogg!


RSS 2.0