MUMS...

Häromdagen kom jag hem till ett riktigt stökigt kök. Det visade sig att Sonen hade varit kreativ och skulle bjuda lillasyster på en god kladdkakesmet. Lillasyster hade varit hos tandläkaren och han tyckte synd om henne. Sonens tanke var ju då att göra en kladdkakesmet som de kunde äta upp, men eftersom att han inte riktigt visste hur man skulle göra så improviserade han. Här följer ingredienserna som blandades ihop: mjölk, mjöl, ägg, mosade digestivekex (!), bakpulver, socker och kakao. Eftersom att vi enlig honom hade för lite mjöl, så blev det en drink (jag ansåg däremot att det kunde bero på att han tog slut på all mjölk).............Bon Apetit!

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha det där låter riktigt mumsigt!!! :D Vad gulligt av honom att ta hand om syster så! kram på Dig o tack igen för igår

2007-10-28 @ 09:12:13
Postat av: Anonym

Grattis i efterskott!
Din faster börjar bli gammal och glömer och ringa.
Jättetrevlig hemsida du har, är in där varje dag och tittar om det kommit något nytt. Vad omtänksam han är Robert som skall göra en jättegod kladdkaka till syrran och sig själv. Det är nu så att mamma måste ha receptboken liggandes framme så lyckas han nästa gång.

Kram till Er alla
Solweig

2007-10-30 @ 14:20:05
Postat av: Sjufen

Smarrigt...!!! Men jag tror att kebabrullen ni bjöd på ikväll var mycket godare:) TACK!!

2007-11-01 @ 20:38:03
Postat av: Malin

Solweig - vad trevligt att du tittar in här och läser. Med tre barn händer det alltid något spännande, det gäller bara att hinna skriva ner det också =) Jag får nog visa honom var recepten finns, så kanske det blir lite mer lyckat nästa gång =)
Hälsa familjen!!

2007-11-01 @ 23:03:25
URL: http://morsansvardag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0